Американка дойде в БГ заради Тони Стораро

Американката Джулия Макнели се запалила по музиката на Тони Стораро преди известно време. Ето защо, когато тя пристигнала в България за няколко дни, веднага пожелала да посети участие на звездата. 19-годишната американка за първи път се докоснала

2011-03-11 14:30:44
Американка дойде в БГ заради Тони Стораро
Американката Джулия Макнели се запалила по музиката на Тони Стораро преди известно време. Ето защо, когато тя пристигнала в България за няколко дни, веднага пожелала да посети участие на звездата.

19-годишната американка за първи път се докоснала до песните на Човека-глас преди няколко години покрай свои приятели-българи, живеещи и работещи на известния туристическия остров Мартас Винеярд, недалеч от Бостън. Тя била запленена от таланта на Големия Тони и кадифения му глас. Американката дори успяла да научи някои от припевите на най-популярните му парчета и на перфектен български си припявала „шест, шест, шест”.

Джулия пристигнала в нашата страна на гости на свои приятели и разбира се, първото нещо, което пожелала да направи, е да посети на участие на любимата си звезда и да го чуе на живо.

Вижте снимки от срещата!
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия